نقد و بررسی گلکسی A51
شرکت سامسونگ در سال گذشته تولید محصولات Galaxy A خود را از سر گرفت و در بازار رقابتی تلفن های هوشمند میان رده، طوفان کم سابقه ای بپا کرد.سامسونگ در عرض چند ماه، مدل های مختلف و متعددی از Galaxy A را عرضه نمود تا افراد با بودجه های مالی متفاوت امکان خرید داشته باشند.در این مقاله به نقد و بررسی ویژگی های گلکسی A51 پرداخته میشود تا در انتها دریابیم آیا این تلفن هوشمند ارزش خرید دارد یا خیر؟ پس در ادامه همراه تکبین باشید.
تلفن همراه گلکسی A51 از سری گوشی های موبایل کمپانی سامسونگ، یکی از موفق ترین ساخته های این شرکت، در سال 2019 می باشد. به طوری که از سری گلکسی A50 قوی تر بوده و توانسته برخی ایرادات آن را برطرف نماید.نتایج بررسی ها نشان می دهد، سامسونگ در این بازار رقابتی موفق شده و قصد دارد در سال 2020 نیز به این روند ادامه دهد؛ با این حساب باید منتظر نسل جدیدی از گوشی های موبایل میان رده باشیم. این استراتژی با رونمایی از گلکسیA51 که از جمله اقتصادی ترین موبایل های این مجموعه است، کلید خورد.گوشیه ای سری A تحول جدیدی در سبک موبایل های میان رده ایجاد نمودند؛ به عنوان مثال، گلکسی A50 سنسور اثرانگشت نوری روی صفحه را تعبیه نمود و گلکسی A51 دوربین ماکرو را به کالای خود افزود.
طراحی موبایل گلکسی A51
به گفته ی منتقدان، گلکسی A51 برخلاف نسخه ی A50 بسیار ساده تر است. برخی قابلیت های این دستگاه که جلوتر مفصل به آن می پردازیم عبات است از :
- به عنوان مثال، در گلکسی A50 صفحه ی نمایش بی نظیری همچون Infinity-U استفاده شده در حالی که مانیتور سامسونگ A51 ، Infinity-O است.
- محل قرار گیری پانچ دوربین سلفی، در قسمت بالایی صفحه ی نمایش، منجر به باریک تر شدن و ظرافت بیشتر این گوشی موبایل شده است.
- متریال به کار رفته در گلس گوشی A51 همانند سایر نمونه های قبلی Galaxy A می باشد؛ این مواد از نظر قیمتی، مناسب و با کیفیت هستند و باعث لغزندگیِ سطح موبایل نمی شوند.
- از طرفی، منحی های ظریف و منحصر به فرد گلکسی A51 که در قسمت پشتی آن ایجاد شده، در طولانی مدت برای کاربر مشکلی ایجاد نمی کنند.
- یکی دیگر از تغییرات به کار رفته در موبایل گلکسی A51 دوربین اصلی آن است. این دوربین به فرم L شکل در قسمت پشتی گوشی طراحی و ساخته شده و در کنار زیبایی خاص و بی نظیرش که با جلوه های منشوری دوچندان می شود، امکان تصویر برداری بهتر و با کیفیت تری را فراهم می آورد.
- نور فلاشِ دوربین، از زنندگی کمتری برخوردار است تا چشمِ مخاطب را اذیت نکند.
- در قسمت پایین گوشی، جک هدفون 3?5 میلی متری، درگاه USB Type-C ( یو اس بی تایپ C ) و همچنین بلندگو قرار گرفته است.
- تمامی دکمه های بدنه ی موبایل گلکسی A51، شامل دکمه ی پاور ( و قفل دستی ) و ولوم کم و زیاد، در سمت راست قاب تعبیه شده و برای هر یک، پیش فرض هایی نیز درنظر گرفته شده است . به عنوان مثال، اگر دکمه پاور را هنگام روشن بودن تلفن فشار داده و نگه دارید ، Bixby را راه اندازی می کند.
- با این حال می توانید دیفالت ( پیش فرض ) دستگاه را تغییر داده و تنظیمات پیکربندی دلخواه خود را انجام دهید. برای این کار، از منوی تنظیمات، به بخش تنظیمات پیشرفته بروید تا قابلیت های گلکسی A51 خودتان را مدیریت کنید.
- قرار گرفتن بلندگو در قسمت انتهای گلکسی A51 ، ممکن است در هنگام بازی، تماشای فیلم یا استفاده از اپلیکیشن های افقی، با دست پوشیده شود و کاربر نتواند صدای کامل و واضحی را دریافت کند.به همین دلیل، پیش از کار با دستگاه خود، وضعیت بلندگوی آن را چک کنید. شاید این قابلیت یکی از ایرادات سامسونگ A51 باشد؛ اما به تدریج، به آن عادت می کنید و در مقابل سایر خصوصیات خوبِ آن قابل چشم پوشی است.
صفحه نمایش گلکسی A51
گلکسی A51 از نمایشگر 6?5 اینچی Infinity-O Super AMOLED Full HD + با وضوح تصویر 1080 × 2400 پیکسل و همچنین نسبت تصویر 20: 9 برخوردار است.از لحاظ ظاهری، اندازه ی این موبایل بلندتر از صفحه نمایش 6?4 اینچی گلکسی A50 است و در ضمن حاشیه ها نیز کمی باریک تر از مدل قبلی خود هستند. این صفحه ی نمایش به طور کامل تخت و با لبه های منحی است و جهت حفاظت، یک محافظ روی آن نصب شده است. با این حال در اولین فرصت پس از خرید موبایل، گلس محافظِ مناسب تهیه و نصب کنید.
با وجود اینکه صفحه نمایش گلکسی A51 به کیفیت نمونه های پرچمدارِ سامسونگ نیست، با این حال از بسیاری نمونه های مشابه در این رده بهتر است.زاویه دید عالی، بهره مندی از رنگ های غنی و زیبا از دیگر ویژگی های صفحه نمایش گلکسی A51 می باشد.
همان طور که بالاتر گفته شد، گلکسی A50 قابلیت اثر انگشت نوری بر روی صفحه ی نمایشگر را تعبیه کرده بود؛ با این حال در بررسی و آزمایشِ بسیاری از نسخه های این گوشی موبایل، عملکرد قابل قبولی از آن ارائه نشده بود.مهندسان سامسونگ این قابلیت را در نسخه ی A51 بهبود بخشیدند. همچنین تواناییِ حسگرِ تشخیص نیز در این مدل بالاتر رفته اما سنسور های فیزیکی آن با همان سرعت سابق عمل می کنند.
در حالت کلی، زمان مناسب برای عملگر اثر انگشت، بین 1 تا 1?5 ثانیه پس از لمس صفحه می باشد؛ گلکسی A51 تا حد زیادی به این سرعت نزدیک شده و توانسته رضایت کاربران خود را جلب کند.